10 Temmuz 2016 Pazar

Başıma Gelenler...

    Herkese merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 20 gündür uzak kaldım buralardan.Bir sürü sorun yaşadım.Burada sevdiğim saydığım çok güzel insanlar var.Onların gözünde düşmek hiç istemiyorum.Bu yüzden böyle bir açıklama yapmam gerektiğini düşünüyorum.Buralarda olmadığım süre boyunca bana desteğini esirgemeyen Tigris ablama çok teşekkür ederim.

 Başıma Gelenler

    Nasıl başlayacağımı şuan bilmiyorum.Yazarken bile ellerim titriyor.Bu yüzden hemen konuya gireceğim.
dert-sikinti    Bir öğrenci evimiz var.Binamızda 45 daire bulunuyor.Bina yaşlı bir amcaya aitti.Fakat hasta olduğundan bütün daireleri ile oğlu ilgileniyordu.2 yıl önce biz taşındığımızda falan oğlu kontratı ve diğer konularda yardımcı oldu bize.Geçen ayın 7'si gibi finallerimiz bitti.Tam rahatladık evde huzurlu bir şekilde güzel bir hafta geçirmeyi düşünüyorduk bütünlemelere  kadar.Ta ki geçen ay bugüne kadar.
    Sıradan bir gün geçirirken birden kapı çaldı.Ev sahibimizin oğlu ve kardeşi geldi.Babaları rahmetli olmuş.Daireleri bölmüşler ve diğer kardeş bize yeni kontrat yapmayacağını evi acilen boşaltmamızı istedi.Birden başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Bir hafta sonra bütünlemeler başlıyor.18 Haziran'a uçak biletlerimizi almışız.Ve evi boşaltmamız isteniyor.Terbiyesizlik olmasın diye hiç bir şekilde cevap vermedim.Ve tamam dedim.
    Kara kara düşünmeye başladık.Bu olayın olduğu gün doğum günümdü ve bana çok harika bir hediye olmuştu *-* 
    Daha sonra akşam üstü diğer oğlu geldi ve bizden özür diledi.Kardeşi ile ilgili demediği etmediği küfür kalmadı.Ve oturduğumuz dairenin üst katını bize ayırdığını söyledi.Çok mutlu olduk.Üçümüzün toplam uçak bileti fiyatı 860 TL civarıydı ve esnek olmadığı için biletlerimiz yanmıştı.Ev arama sıkıntısı bizi mahvetmişti.Bütünleme haftası ev bulmak imkansız gibi birşeydi.
Bu yüzden bir üst kata çıkmayı hemen kabul ettik.
    Elektriği,suyu,doğalgazı kes tekrar başvur falan 2 günümüzü aldı.Sağolsun kızlarda evi öyle pis bırakmışlar ki evi temizlememiz 4 günümüzü aldı.
    Biraz da 25 gün internetsiz kaldığım ve buradan uzak kalmamı sağlayan ttnet'den bahsetmek istiyorum.Taşınmadan 3 gün önce nakil işlemi için başvurdum.Yerleştiğimiz gibi bağlasınlar diye.Sağ olsunlar 25 günün sonunda az önce interneti bağladılar.
    Aslında anlatılacak o kadar çok şey var ki uzatmak istemiyorum.Çok büyük sıkıntılar yaşadım.Sıcacık koltuklarında oturan insanların düşünmeden bizi çaresizliğin içine atmaları hala üstünden gelebilmiş değiliz.İnsanlar çok acımasız.Sizlerden tekrar özür dilerim.Değer verdiğim insanların hakkımda kötü düşünmelerini istemediğim için böyle bir yayın yaptım.
              Artık buradayım...Hepinizi çok özledim.Şimdi çok işim var okumam gereken bir sürü yayın var.Hepinize teşekkür ederim *-*

Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

24 yorum:

  1. Ahbe kardeşim geçmiş olsun çok üzüldüm :S

    Bu arada evde oturduğun süre boyunca kontrat süresi bitmeden sizi evden çıkarma gibi bir durumu olamaz. Yani sizi evden kovamaz veya dışarı atamaz keşke bu kadar telaş ve sıkıntı yaşamasaydın. Tekrardan geçmiş olsun olacağın önüne geçemiyoruz maalesef :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok haklısın çıkaramazlardı fakat içeride 1000 tl depozito bulunuyordu.Böyle bir yaklaşımda bulunsaydık bize depozitoyu vermemek için elinden geleni yapardı.Çok teşekkür ederim.O avatar ne kadar güzel olmuş öyle *-*

      Sil
    2. Doğru sizde haklısınız. Avatar için de teşekkürler :D

      Sil
    3. Ben teşekkür ederim *-*

      Sil
  2. Az da olsa haberim vardı Kips ama gerçekten büyük şanssızlık yaşamışsınız.Biz seni unutmadık.Kaldığın yerden devam oğlum.İnşallah yavaş yavaş başına gelenleri unutursun.SEvgilerimle oğlum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ece annem.İyi ki varsın.Yola devam *-*

      Sil
  3. Hayırsever babanın hayırsız evladı 😞 Geçmiş olsun. Ttnet ülke çapında sövülen bir internet markası, Superonline kullansaydınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sonunda zaten elektrikçi çağırdım onlara bağlattırdım.TTnet ekipleri bile bağlamadı *-* Haklısın keşke en başta superonline'ı tercih etseydim.

      Sil
  4. Canım kardeşim gelmiş hoş gelmiş. Çok geçmiş olsun umarım tbir daha kötü günler yaşamazsın . Özlettin kendini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablamm *-* desteğin yeter bende çok çok özledim *-*

      Sil
  5. Hepsi geride kalmış, gelmiş geçmiş olsun. İnternet aynı sorunları farklı uyarlamalarla hep yaşatıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem dünyanın en pahalı interneti kullanıyoruz hem de yeterli hizmet sağlamıyorlar.Bir elektrikçiye başvurmasaydım hala devam edecekti.Çok teşekkür ederim yorumunuz için *-*

      Sil
  6. Geçmiş olsun ablacım. Taşınma aşamasında olduğunu biliyordum. Ama bu yasadiklarindan haberim yoktu. Sıkıntı yapma kendine burada herkes anlayış gösterecektir sana üzülme sen. Bütünleme haftası kötü olmuş tabii ama vardır herşey de bir hayır. Üzme kendini ve kaldığın yerden devam et. Bizler burada her türlü desteği veririz sana elimizden geldiğince.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zehra ablam.İçimi rahatlatan çok güzel bir yorumunla karşılaştım tekrar.İyi ki varsın.Öyle Zehra abla vardır bir hayır diyoruz bizde.Sınav haftası çok kötü oldu herkes sınavlara hazırlanırken biz sınav akşamları eşya taşıdık *-*

      Sil
  7. Buna da şukür. Ya üst katta olmsaydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok haklısın eğer üst kat olmasaydı yanmıştık.Bu zamanlarda burada istediğin gibi ev bulması o kadar zor ki şükürler olsun öyle bir zahmete girmedik.Buna da şükür.Çok teşekkür ederim yorumunuz için iyi ki varsınız *-*

      Sil
  8. empati yetenegi olmayan keyfe keder kararlar verip insanlarin hayatini veya duzenini alt ust eden insanlara cok sinir oluyorum cok.. ama bu haksizlik onlarinda birgun karsisina farkli sekillerde cikar mutlaka denge ve adalet hep isler cunku, hosgeldin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederim.Size katılıyorum belki bu bizim için değil de onun sınavıydı.Biz başımızı eğip evini tertemiz bırakıp çıktık.Dediğiniz gibi hayata dengeye bende katılıyorum.Sabırsızlıkla bekliyorum.Olacakları buralara yazacağım buna eminim *-*

      Sil
  9. Ev kirası kadar uçak bileti parası yanmış ona canım acıdı benim en çok ne yalan söyleyeyim. Böyle durumlarda aslında yapmanız gereken o durumda tamam deyip geçiştirmek ve evden çıkmamak. Elinizde 'şu tarihe kadar' ibaresi geçen bir sözleşme varsa isterlerse binayı komple satsınlar sizin o tarihe kadar oturma hakkınız var. Geçmiş olsun ne diyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim ilk defa karşılaştım sizlerle *-* Haklısınız bunu çok düşündük.Hukuk okuyan çok yakın arkadaşlarım var.Aynı tebliğde onlarda bulundu.Evet dediğiniz gibi çıkartamazlar.Fakat içeride 1000Tl gibi bir depozito vardı.Baş kaldırsaydık bahanelerle o depozitoyu alamazdık.Bu yüzden baş eğmek zorunda kaldık *-*

      Sil
  10. çok geçmiş olsun insanlar bu kadr gaddar oluşlarına çoğu zaman anlam veremiyorum. umarım bi daha yaşanmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi dördüncüye ev değiştiriyoruz *-* Hiç biri bu kadar zor olmamıştı.Öğrenci ve kiracı olmamıza rağmen evin içine 600-700 tl masraf yaptık.Beğenmediğimiz yerleri yeniledik değiştirdik.Sene başında evi boşaltın deseydi yine iyi.Bütünleme haftası olduğunu bildiği halde kapı dışarı etti bizi.Dediğiniz gibi inşallah bir daha yaşamayız.Çok teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz için.

      Sil
  11. Çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede efsane yazılarla bekliyorum tekrar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuzla güne başlamak harika *-*

      Sil